Welcome to Youty, a top destination for beauty and wellbeing in the Nordics and beyond, where sutainable packaging, high quality products, and affordable prices are at the center of attention.

Meet Youty

Youty on pohjoismainen kosmetiikka- ja hyvinvointikohde, jonka valikoima kattaa yhteensä yli 25 000 erilaista kauneus- ja hyvinvointituotetta. Siksi olemmekin melko varmoja, että meiltä löytyy ihania kauneusherkkuja useimmille ihmisille, myös sinulle. Meille Youtylla on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi luoksemme. Youty-klubissa jokaisen tulee voida olla oma aito itsensä ja olla siitä ylpeä! Toivomme, että voimme inspiroida sinua kulkemaan omaa polkuasi, ja että olemme kehittäneet alustan, jolla voimme auttaa sinua sekä tuntemaan olosi että näyttämään ulospäin paras mahdollinen versio itseltäsi!

Kauneutta sisältä ulospäin

Youty:n näkemys kauneudesta kumpuaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Uskomme, että arvot, käyttäytyminen sekä sisäinen hehku ja hyvinvointi heijastuvat ulkonäköömme. Kun meistä tuntuu hyvältä, me myös näytämme hyvältä.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotemerkkejä sekä tuotteita ravintolisistä ja asusteista meikkeihin, ihonhoitoon, hiustuotteisiin ja hajuvesiin. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla tuotemerkeillä ja tuotteilla, jotka kattavat kaikki kauneustarpeesi – sisältä ulospäin.

Meiltä Youtylta löydät satoja brändejä aina premium-brändeistä jännittäviin uusiin tulokkaisiin. Valikoimamme kattaa ylellisen luksustunnelman antavat tuotteet, innovatiiviset K-beauty-tuotteet sekä paljon tunnettuja ja rakastettuja tuotemerkkejä, kuten Clarins, Clinique, Dermalogica, Olaplex, Filorga, Sensai, Exuviance, Yves Saint Laurent, Lancôme, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Biotherm, The Ordinary, Medik8, Rituals, Ole Henriksen, Peter Thomas Roth, Hugo Boss, Giorgio Armani, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Escada, Marc Jacobs, Essie, ghd, Babyliss, Lumene, Anastasia Beverly Hills, MAC Cosmetics, Xlash, Maria Nila…

Be full of yourself, ’cause we are.

Päätavoitteemme on, että tunnet olosi vahvistuneeksi, energiseksi ja inspiroituneeksi, kun vierailet meillä Youtylla. Mutta mikä tärkeintä – sinun tulee tuntea kuuluvasi tänne.

Ajattelemme isosti. Ja pienesti.

Uskomme, että sekä isoilla että pienillä toimilla on väliä. Kyseenalaistamalla jokaisen askeleemme, aina tavarantoimittajien valinnasta pakkauksiin ja matkustamiseen, pyrimme aktiivisesti vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Meidän oma No Air e-Commerce -konseptimme on vähentänyt kuljetuksiamme 300 kuorma-autollista vuodessa. Lisäksi olemme leikanneet viisi tonnia kertakäyttömuovia ja lahjoittaneet yli 1,5 MSEK WWF:lle tukemaan heidän kallisarvoista työtään kohti puhdasta merta.